Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

(Foundation Brush)

Brand: Estée Lauder
Perie de machiaj Estée Lauder, cu care veți obține un machiaj perfect și perfect. Părurile teșite special concepute garantează aplicarea precisă a machiajului fără a părăsi hărțile. Make-up, chiar și… Descriere și parametrii

Descriere

Perie de machiaj Estée Lauder, cu care veți obține un machiaj perfect și perfect. Părurile teșite special concepute garantează aplicarea precisă a machiajului fără a părăsi hărțile. Make-up, chiar și cel cremos, se întinde uniform pe toată fața până se pierde. Mânerul din lemn este foarte ușor, ceea ce facilitează manipularea.