Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de mâini Vanilla & Orange Peel (Hand Cream) 65 ml

Cremă de mâini plină de extracte de plante hidratante calmează și înmoaie în mod natural mâinile uscate, dându-le catifelarea și catifelarea. Descriere și parametrii

Descriere

Cremă de mâini plină de extracte de plante hidratante calmează și înmoaie în mod natural mâinile uscate, dându-le catifelarea și catifelarea.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea mâinilor ,
  • hidratează, hrănește și regenerează,
  • cu aromă plăcută,
  • ușor de aplicat.

Aplicați pe pielea curată și masați ușor până când crema se absoarbe.

Aqua (apă purificată), ulei de semințe de Camellia Oleifera (Camellia), ulei de semințe Vitis Vinifera (struguri), alcool cetilic (plantă), glicerină (plantă), stearat de gliceril (plantă), extract de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Citrus Nobilis (Mandarin) Ulei de coajă, tocoferol (vitamina E) (plantă), Hippophae Rhamnoides (fructe de cătină) Ulei de fructe, Rosa Canina (măceș) Ulei de fructe, Triticum Vulgare (grâu) Ulei de germeni, Daucus Carota Sativa (morcov) Extract de rădăcină, Vanilină (plantă), stearoil glutamat de sodiu (plantă), ulei de floare Rosa Damascena (trandafir), fitat de sodiu (plantă), alcool benzilic, acid dehidroacetic, Linalool (plantă), limonen (plantă).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde