Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lac pentru unghii High Gloss Aqua 10 ml

Brand: Revolution
Lacul pentru unghii High Gloss Aqua, învăluie unghiile în lumina orbitoare. Lacul de unghii acoperă unghia într-un singur strat și, astfel,puteți să vă faceți o manichiură sigură, înainte de a părăsi… Descriere și parametrii
Variante produs (21):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Lacul pentru unghii High Gloss Aqua, învăluie unghiile în lumina orbitoare. Lacul de unghii acoperă unghia într-un singur strat și, astfel,puteți să vă faceți o manichiură sigură, înainte de a părăsi casa sau în timpul unei pauze de prânz.

Caracteristici:

  • conține ulei de avocado,
  • hrănește unghiile și le dă strălucire,
  • nuanțe foarte intense,

Aplicați lacul cu pensula pentru unghii și lăsați-l să se usuce bine.