Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei demachiant cu gălbenele și floare de pai pentru o piele radiantă (Oil to Milk Mak-Up Remover) 200 ml

Uleiul demachiant îmbogățit cu extracte de galbenele si floare de pai la contactul cu apa se transforma într-un lapte delicat și oferă pielii un aspect catifelat,moale si strălucitor. Descriere și parametrii

Descriere

Uleiul demachiant îmbogățit cu extracte de galbenele si floare de pai la contactul cu apa se transforma într-un lapte delicat și oferă pielii un aspect catifelat,moale si strălucitor.

Caracteristici:

  • curăță tenul,
  • îndepărtează impuritățile și machiajul rezistent la apa.
  • iluminează,
  • lasă pielea moale.

Cum se folosește

Aplicați cu degetele pe pielea uscată, inclusiv buze si zona ochilor. Masați ușor si aplicați pe piele o cantitate mică de apă ,ca uleiul sa se transforme într-o emulsie fină. Apoi clătiți cu apă.