Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască textilă pentru bărbați Men Expert Pure Charcoal (Purifying Tissue Mask) 32 g

Mască textilă pentru bărbați îmbogățită cu cărbune activ și glicerină hidratantă. Hidratează și matifiază pielea în timp ce luptă cu excesul de sebum. Reînnoiește pielea în 5 minute.  Descriere și parametrii

Descriere

Mască textilă pentru bărbați îmbogățită cu cărbune activ și glicerină hidratantă. Hidratează și matifiază pielea în timp ce luptă cu excesul de sebum. Reînnoiește pielea în 5 minute. 

Ingrediente active:

  • carbon activ,
  • glicerină,

Desfaceți masca, aranjați-o pe față și lăsați-o să acționeze timp de 5 până la 15 minute. După utilizare, scoateți masca și întindeți cantitatea în exces cu degetele sau ștergeți cu un tampon de bumbac. Utilizați de 3 ori pe săptămână.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde