Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loţiune de soare SPF 30 Island Sport (Sun Hawaiian Tropic Protective Lotion Ultra Light) 180 ml

Hawaiian Tropic Island Sport de protecție solară Insula Sport oferă UVA cu spectru larg și de protecție UVB și datorită texturii sale original este ideal pentru viața activă în aer liber. Acest lucru… Descriere și parametrii

Descriere

Hawaiian Tropic Island Sport de protecție solară Insula Sport oferă UVA cu spectru larg și de protecție UVB și datorită texturii sale original este ideal pentru viața activă în aer liber. Acest lucru este extrem de eficiente frunze crema protectoare a pielii de gras, este rezistent la transpirație și pori înfunde. Protejați-vă pielea și hidratează dumneavoastră. Pielea ta va fi moale si hidratata cu un dram de frumos parfum tropical. Bucurați-vă de până la 80 de minute pe plajă sau vă destindeți la piscină, fără griji, datorită unei formulări impermeabil de această cremă.

Caracteristici:

  • Loțiune fina pentru bronzare SPF 30
  • protejează împotriva razelor UV,
  • hidratează pielea,
  • cu un miros plăcut,
  • nu lasă urme grase,
  • este rezistent la apă.

Aplicați loțiunea 20 de minute înainte de plajă. 3 linguri de lapte pe tot corpul. Se aplică în mod repetat, pentru a menține o protecție după transpirație, înot sau uscare prosop uscat. Nu lăsați copiii mici la lumina solară directă. Utilizați-le haine și produse de îngrijire a părului cu o protecție foarte mare (SPF mai mare de 25).

Evitați soarele intens de amiază. Nici un produs de protecție solară poate oferi o protecție de 100%. Expunerea excesiva la soare este o amenințare gravă de sănătate. O cantitate mai mică de produs poate reduce în mod semnificativ nivelul de protecție a pielii dumneavoastră. Poate pata de îmbrăcăminte.

Alcool denaturat., Izobutan, izododecan, aqua Homosalate, Octocrylene, butil methoxydibenzoylmethane, lauril PEG-8 dimeticon, fenilizopropil dimeticon, poligliceril-3 Stearate / izostearat / Dimer dilinoleat Copolimeri Caprylyl Glycol, hidrogenată metil Abietate, parafina lichida, ascorbil palmitat tocoferil, extract de Carica Papaya, extract de rădăcină Colocasia Antiquorum, extract de Mangifera indica fructe, Passiflora incarnata Extract de fructe, acutifolia extract de flori de Plumeria, Psidium guajava extract de fructe, pantenol, extract de aloe Barbadensis frunze, Parfum.