Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon pentru neutralizarea tonurilor roșii ale părului întunecat Total Results Dark Envy (Shampoo)

Brand: Matrix
Șamponul Dark Envy neutralizează eficient tonurile roșii din părul închis la culoare negru și maro. Scoate în evidență culoarea naturala a părului și il revitalizează, lăsând părul strălucitor și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Șamponul Dark Envy neutralizează eficient tonurile roșii din părul închis la culoare negru și maro. Scoate în evidență culoarea naturala a părului și il revitalizează, lăsând părul strălucitor și plin de luciu minunat. În plus, miroase plăcut.

Caracteristici:

  • perfect curăță părul,
  • neutralizează tonurile roșii din părul natural negru sau maro închis.
  • reînvie,
  • lasă părul lucios,
  • cu arome de citrice, iasomie si cedru.

Aplicați pe părul umed, spumați și apoi clătiți.

Nu folosiți pe părul blond sau cărunt.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde