Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru albire cu cărbune activat Advanced Whitening Charcoal75 ml

Brand: Colgate
Pasta de dinți pentru albire cu cărbune activat Advanced Whitening Charcoal vă oferă un zâmbet mai alb in 14 zile, atunci când utilizați pasta in mod regulat. Protejează dinții de carii dentare,… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru albire cu cărbune activat Advanced Whitening Charcoal vă oferă un zâmbet mai alb in 14 zile, atunci când utilizați pasta in mod regulat. Protejează dinții de carii dentare, luptă cu bacteriile si reduce formarea plăcii dentare. 

 

Caracteristici:

  • pasta de dinți pentru albire,
  • protejează dinții de placa dentara,
  • albește dinții în 14 zile
  • împrospătează respirația, 

Curățați dinții cel puțin de 2 ori pe zi.

Spoturi

zile
:
ore
:
minute
:
secunde