Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cap de rezervă pentru periuța de dinți Sonicare ProResults HX6014 / 07 4 buc

Brand: Philips
Capete de rezervă pentru periuța Philips Sonicare ProResults pentru curățenie zilnică. Dimensiune standard al capetelor pentru curățarea eficientă a dinților și gingiilor. Tăierea fibrelor copiază… Descriere și parametrii

Descriere

Capete de rezervă pentru periuța Philips Sonicare ProResults pentru curățenie zilnică. Dimensiune standard al capetelor pentru curățarea eficientă a dinților și gingiilor. Tăierea fibrelor copiază perfect anatomia dintelui. Îndepărtează până la 2x mai multă placă dentară decât periuța de dinți manuală.

Caracteristici:

  • capete pentru periuța Philips Sonicare ProResults Standard,
  • îndepărtează placa dentară.
  • curăță și spațiile interdentare mai bine decât periuțele de dinți manuale,
  • prevenirea cariilor dentare, tartrului,
  • Schimbați capetele la fiecare 3 luni.

Puneți capătul periuța de dinți si curățați dinții.

4 bucăți

zile
:
ore
:
minute
:
secunde