Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vopsea pentru sprâncene și gene cu activator Igora Bonacrom 10 ml

Dacă va-ții săturat să vă machiați genele și sprâncenele în fiecare dimineață, încercați culoarea genelor și a sprâncenelor Igora Bonacrom pentru un efect perfect și de lungă durată. Genele dvs. vor… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Dacă va-ții săturat să vă machiați genele și sprâncenele în fiecare dimineață, încercați culoarea genelor și a sprâncenelor Igora Bonacrom pentru un efect perfect și de lungă durată. Genele dvs. vor arăta machiate în orice ocazie - la serviciu, la sport sau la piscină.

Caracteristici:

  • conferă genelor o culoare intensă,
  • subliniază sprâncenele,
  • rezistă timp îndelungat,
  • nu curge în timpul aplicării,
  • se poate aplica acasă.

Utilizați conform instrucțiunilor.