Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Creion de contur pentru buze cu balsam Lipliner InkDuo 1,1 g

Brand: Shiseido
Creionul de contur pentru buze cu balsam Lipliner InkDuo conține o baza, care pregătește buzele pentru aplicarea unui strat colorat. Baza asigură o durabilitate de până la 8 ore, pentru o aplicare… Descriere și parametrii
Variante produs (12):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Creionul de contur pentru buze cu balsam Lipliner InkDuo conține o baza, care pregătește buzele pentru aplicarea unui strat colorat. Baza asigură o durabilitate de până la 8 ore, pentru o aplicare ușoară și rapidă.

Caracteristici:

  • machiaj multifuncțional pentru buze,
  • pentru definirea formei și umplerii precise a buzelor,
  • este ușor de aplicat,
  • lasă un finisaj mat,
  • design cu extragere automata.

Mai întâi, aplicați baza pe buze. Apoi folosiți partea conturată pentru a aplica pe buze. Apoi umpleți buzele cu creionul sau aplicați rujul dvs. preferat.