Food blogerița Denisa

Gătitul și moda pot părea la prima vedere lumi diferite, dar nu te lasă dusă în eroare, au multe în comun. Ambele se supun trendurilor, întotdeauna trebuie condimentate și un mare rol îl acordă culorilor și ingredientelor. Am putea spune, că și noi vă pregătim în fiecare săptămână un meniu din diverse piese la modă, cosmetice, parfumuri și accesorii.  

Denisa a reușit cu ușurință să facă conexiunea dintre "bucătăria" noastră cu cea adevărată. Are food blogul său despre alimentarea sănătoasă și este influencer activ pe rețelele sociale. Nu în ultimul rând e și participantă la concursul de gătit, unde a fost printre 16 cei mai buni bucătari. ​​​​​​​

Body pentru femei PCNAYA
Promoție cu codul
Pieces
Body pentru femei PCNAYA
estimam pe 24.4. la Dv.
Gucci By Gucci - EDP
Gucci
Gucci By Gucci - EDP
momentan indisponibil
Brățară sclipitoare Emozioni Innocence EB069
-33 %Lichidare de stoc
Hot Diamonds
Brățară sclipitoare Emozioni Innocence EB069
estimam pe 24.4. la Dv.

Când gătitul devine pasiune


Cum a început să gătească? ,,Niciodată nu mi-a plăcut să gătesc și nu doream să mă învăț. Nu am hotărât niciodată cum mă alimentez. Abia atunci când s-a întamplat, ce s-a întâmplat și am ajuns la oncologie, am început să mă găndesc, că trebuie să încep a trăi și a mă alimenta altfel. Am devenit vegetariană. Căutam pe internet ce pot să mănânc, studiam rețete și găteam. Uneori postam poze pe Instagram și oamenii îmi cereau rețeta", spune Denisa. Așa s-a decis să creeze un blog unde în fiecare săptămână adaugă o rețetă și un articol despre viața sa.

Multe provocări noi


Rețetele și experiența creștea la fel ca și dorința de a încerca ceva nou. Astfel Denisa s-a hotărât să participe la un concurs de gătit. A trecut cu succes castingul și acum gătește în fața miilor de telespectatori.

,,Concursul e o experiență enormă pentru mine, care mă ajută să mă dezvolt mai departe, ceea ce a și fost motivul de a aplica la el. Am învățat multe lucruri noi. Chiar dacă nu gătesc carne, sunt bucuroasă că am încecat." La întrebarea dacă simte nervozitate Denisa a răspuns ,,Simt și voi simți nervozitate, pentru că juriul emană respect. Gătim în fața celor mai buni bucătari. E foarte greu să te prezinți bine, când ești presată de limita de timp și știi că vei fi notată ca la școală."

Rimel pentru un maxim volum MEGA Volume Collagene 24H 9 ml
L´Oréal Paris
Rimel pentru un maxim volum MEGA Volume Collagene 24H 9 ml
momentan indisponibil
1881 Women - EDT
BestsellerAvantajos
Cerruti
1881 Women - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.


Concursul deja a ajutat-o să ajungă unde și-a dorit și este foarte recunoscătoare. Datorită ofertelor de colaborare, pe care le-a primit, nu va mai trebui să revină la munca de economist, care nu îi aducea satisfacție. ,,Minimul 8 ore în cancelarie și lucrul în stres nu îmi aduceau nimic. Acum fac ceea ce îmi place. Vreau să creez, să organizez cursuri și workshopuri despre alimentarea sănătoasă", adaugă Denisa. 

Mai are un vis. Ar dori să deschidă bistro-uri sănătoase în apropierea spitalelor. Pe propria piele a încercat cât de teribilă este mâncarea din spitale. În special pacienții, care trec un tratament oncologic dificil, din spusele Denisei, au nevoie ca corpul lor să primească alimente sănătoase, pline de minerale, fibre alimentare, vitamine și multe altele. Ideia este minunată, dar foarte costisitoare. Sperăm că datorită succesului pe care îl are, va reuși să realizeze acest vis.

Produsele preferate


Printre cosmeticele de îngrijire preferate ale Denisei fac parte diferite uleiuri de la marca Colla Medic. Denisa face parte dintre femeiele, care au parfumurile sale preferate la care revin cu bucurie. Denisa înlocuiește aromele în dependență de anotimp. Iarna folosește arome mai grele Gucci Bamboo și Gucii Guilty, iar vara preferă parfumuri mai ușoare cum ar fi Cerruti 1881.

Aerisire nu doar în garderobă


Dar Denisa și moda? ,,Mereu îmi place ceav și mereu voi iubi moda. Un timp am fost chiar și model :-). Mă strădui să-mi creez garderoba din piese calitative de bază. care vor rezista mai mult timp," adaugă Denisa. Poate plăti mai mult pentru o jachetă de iarnă sau pentru încălțăminte, dar acum nu se mai înconjoară atât cu lucruri. În fiecare primăvară și toamnă, sortează hainele și cele pe care nu le va mai purta, le dăruie celor care au nevoie.

,,Înainte acordam o mare atenție hainelor și obișnuiam să cheltui sume mari pentru hainele de marcă. Apoi fiind în spital, mă întrebam, la ce mi-au ajutat? Mi s-au schimbat valorile. Am făcut curățenie în gânduri, în garderobă și printre prieteni. Mă înconjoară doar ceea , ce mă inspiră, " constatează Denisa.

Gucci Bamboo - EDP
Gucci
Gucci Bamboo - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.
Inel din otel cu cristale Love Rings SNA41
Morellato
Inel din otel cu cristale Love Rings SNA41
estimam pe 24.4. la Dv.


Dacă ți-a plăcut noua fashion story despre Denisa, vom fi bucuroși să o distribui pe rețelele sociale.