Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Guilty - EDT

Brand: Gucci
Gucci Guilty este o compoziție orientală-floare. Prin combinarea tuturor ingredientelor, este creat unicul și irezistibilul seducător Gucci Guilty, despre care Frida Giannini susține că conține "ceva… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Gucci Guilty este o compoziție orientală-floare. Prin combinarea tuturor ingredientelor, este creat unicul și irezistibilul seducător Gucci Guilty, despre care Frida Giannini susține că conține "ceva hipnotic". Steaua campaniei este o actriță tânără, americană Evan Rachel Wood.

Parfumul Gucci Guilty, care este prezentat, are un înțeles complet nou pentru iconicul "G". Sub forma a două litri inversate și intercalate, devine un sinonim pentru un erou care ia viața ca o provocare. Gucci Guilty are toate premisele pentru a deveni un design clasic. Flaconul este construit pe o conexiune elegantă din metal de aur cu sticlă, care creează o semnătură unică sub forma a două "G" și "ferestre" intercalate, în spatele căreia este vizibil mirosul de chihlimbar. O completare ideală a obiectului luminos este o cutie neagră lucioasă în care sticla este ascunsă.

Parfumul a fost lansat în 2010.

Această revistă vă va oferi mai mult de acest miros.

Compoziție

Cap

mandarine, piersici

inimă

geranium, crin, piper roz

Fundație

ambră, patchouli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde