Marțea carității: Schoolofmylife pentru fapte bune

Pe Lucka o puteți cunoaște de pe rețelele sociale unde se prezintă sub numele Schoolofmylife și de pe canalul Youtube cu acelaș nume. Mai sunt pentru ea Youtube și Instagram un hobby sau e deja muncă? În ce se simte ea însăși? Răspunsul la aceste întrebări , dar și la multe altele vei afla din noua fashion story asociată cu un gând bun, care este propagat sub denumirea de Giving Tuersday, pentru noi marțea carității. Această zi are ca scop să susțină dorința de a ajuta și de a face fapte bune. Și Vivantis s-a decis să participe la acest eveniment, care are sens și să ofere mijloace financiare celor care într-adevăr au nevoie. Iar lucka e persoana care ne-a ajutat să direcționăm corect acest ajutor.

 

Pentru femei:

Pentru bărbați:

Cercei rotunzi din aur cu cristale transparente 239 001 00806
CadouPromoție cu codul
Brilio
Cercei rotunzi din aur cu cristale transparente 239 001 00806
estimam pe 24.4. la Dv.

Mămică youtuber


Lucka nu este în lumea rețelelor sociale și Youtube un începător. Pentru prima data a publicat un video pe Youtube acum trei ani și mai devreme a avut experiență cu blogurile. Azi mămica a doi copii frumoși Samik și Sarinka, trăiește împreună cu partenerul său în Ceske Budejovice. A început cu sfera online, un pic și datorită prietenelor sale, care au îndemnat-o să împărtășească experiența de la cumpărături și recomandările beauty cu alte femei de pe rețelelel sociale. Mai întâi a apărut denumirea Schoolofbeauty. Odată cu nașterea lui Samik conținutul de pe rețelele sociale și din videoclipurle de pe Youtube a început să se schimbe și treptat s-a schimbat și publicul, care o urmărea până atunci. Astfel a venit timpul pentru a înlocui denumirea de Schoolofbeauty cu Schoolofmylife.

Gel de duș pentru corp, față și păr Men (Multi-Use Shower Gel) 200 ml
Nuxe
Gel de duș pentru corp, față și păr Men (Multi-Use Shower Gel) 200 ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Black Prestigium - EDP
Mancera
Black Prestigium - EDP
momentan indisponibil
Tonic revitalizant pentru față (Shaving Skincare Revitalizing Toner) 150 ml
american Crew
Tonic revitalizant pentru față (Shaving Skincare Revitalizing Toner) 150 ml
estimam pe 24.4. la Dv.

Piesele cosmetice preferate


Pentru Lucka e important să nu uite de sine, chiar dacă cu cei doi copii uneori nu-i este deloc ușor. Niciodată nu estimează îngrijirea pielii și a părului. După cum ne spune singură, chiar dacă de cele mai dese ori poartă părul prins în coadă, îi oferă îngrijirea și hidratarea necesară. :-). "La fiecare spălare folosesc șamponul și masca pentru părul deteriorat de la marca Alterna," mai adaugă Lucka. Pielea și-o îngrijește cu produse din seria Slow Age pentru ten normal și mixt, care hidratează intensiv și ajută la regenerarea pieleii.

Dacă e vorba de machiaj, atunci preferă aspectul natural. În gentuța ei de cosmetice vei găsi cu siguranță un fond de ten, pudră, fard de obraz și corector, care pot masca și cele mai mari cearcăne de sub ochi, după o noapte nedormită. :-) Ochii și-i machiază deseori cu nuanțe de maro și îi accentiază cu linie neagră subțire. Și care e parfumul preferat al Luciei? Inechivoc DKNY Women Energizing cu inima de narcis, orchidee și lotus. Despre cât de mul îl adoră, mărturisește și faptul că îl folosește deja de 10 ani.:-).

Women Energizing - EDP
BestsellerAvantajos
DKNY
Women Energizing - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.
Mascara pentru gene lungi și dese (Lash Sensational Mascara) 9,5 ml
Avantajos
Maybelline
Mascara pentru gene lungi și dese (Lash Sensational Mascara) 9,5 ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Machiaj de 32 de ore Infaillible SPF 25 30 ml
Avantajos
L´Oréal Paris
Machiaj de 32 de ore Infaillible SPF 25 30 ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Rimel rezistent la apa pentru gene lungi și dese (Lash Sensational Waterproof Mascara) 9.4 ml
Avantajos
Maybelline
Rimel rezistent la apa pentru gene lungi și dese (Lash Sensational Waterproof Mascara) 9.4 ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Rimel pentru volum instant Classic Volum Express 10 ml
Maybelline
Rimel pentru volum instant Classic Volum Express 10 ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Balsam pentru hidratare permanentă și protecție Caviar Anti-Aging (Replenishing Moisture Conditioner)
Avantajos
Alterna
Balsam pentru hidratare permanentă și protecție Caviar Anti-Aging (Replenishing Moisture Conditioner)
estimam pe 24.4. la Dv.

Inspiră cu plăcere și alte mămici


Instagramul și în general activitatea pe rețelele sociale îi aduc plăcere, dar îi fură mult timp. Lucka pune accent pe comunicare și răspunde la fiecare comentariu. În creațiile sale se orintează spre mămici. Se străduie să promoveze toleranța "Fiecare copil este diferit, are alte necesități și cerințe, iar faptul că fiecare mămică are grijă în felul său de copil, nu înseamnă că o face rău. Aș vrea ca mămicile să afle de la mine și informații utile în legătură cu educația. Rolul de mamă e greu pentru fiecare femeie, deci de ce nu am putea să le ajutăm puțin? Înainte de concediul de maternitate am lucrat ca profesoare și încă mi-a mai rămas ceva din ea."

Și moda? Nu uită de ea? "Sunt o mămică, care se îmbracă și se machiază cu plăcere. Acum prefer îmbrăcămintea confortabilă, cum ar fi tricourile mai lungi și puloverele în combinație cu colanți din piele artificială. Toamna și iarna nu fac un pas fără o parka călduroasă. Urmăresc tedințele de modă, dar îmi completez garderoba cu piese atemporale."​​​​​​​

Cercei mici cu cristale Timeless 290725CZ
Pandora
Cercei mici cu cristale Timeless 290725CZ
estimam pe 24.4. la Dv.

Super tată


Doar foarte rar avem posibilitatea să vorbim și cu cealaltă jumătate a cuplului. :-) Partenerul Luciei Miroslav, este atacant în echipa de hochei CEZ Motor Ceské Budejovice. După spusele Luciei, e super tată, care poate oferi o mână de ajutor și atunci când are posibilitatea, petrece tot timpul liber cu familia. O susține pe Lucka în hobbiul ei și e bucuros că și-a găsit activitatea relaxantă, care e importantă pentru fiecare mămică.

Am fost curioși să aflăm dacă e activ pe rețelele sociale. "Uneori sunt activ pe Instagram. Urmăresc mai ales starurile mondiale de fotbal și hochei , viața lor și trendurile de modă," mai spune Miroslav. Deci ni s-a oferit și următoarea întrebare: În ce se simte el însuși? "Răspunsul e simplu. :-), hanorak și blugi. Lucka îmi alege îmbrăcamintea, îmi cunoaște deja gustul și știe în ce îmi stă bine. Dar înainte de fiecare meci, port costum, cămașă și cravată."

Sănătatea e importantă - merită să luptăm și să credem!


Împreună cu Lucka, Vivantis s-a decis să dăruie o sumă de 30 000 de coroane (= 5400 lei) cehe lui Kuba, feciorul bunilor prietenii ai Luciei și a familiei ei, care are nevoie de îngrijire specială și unelte medicale. "Cu părinții lui Kuba am făcut cunoștință la casa noastră de vară. Atunci am observat că Kuba are probleme cu mișcarea, dar nu ne-am gândit că ar putea fi din cauza unei boli. După câteva întâlniri , prietenii noștri ne-au spus că Kuba suferă de distrofie musculară. E foarte greu să urmărim cum i se înrăutățește tot mai mult starea săntății și îi este tot mai greu să se miște. Îngrijirea este tot mai grea. Va veni o zi când Kuba va avea nevoie de un cărucior electric și desigur de un automobil special cu platformă. Actual familia hotărăște și locuința. Probabil că vor primi un apartament de la primăria orașului, dar nu va fi fără bariere, ceea ce înseamnă alte cheltuieli pentru familie," povestește Lucka.

Miroslav adaugă: "Pentru mine, ca tată a doi copii este o situație incredibil de grea. Îi admir pe părinții lui Kuba, pentru faptul cum îl îngrijesc. Sunt foarte bucuros că îi putem ajuta."

Luptător curajos

Kubik, care are acum 10 ani s-a născut sănătos. Nimic nu le sugera părinților că ar putea fi bolnav. Pe parcursul anilor au văzut că ceva nu este în regulă. Acum șase ani, Kuba a absolvit un examen genetic, care a confirmat presupunerile medicilor. I-a fost diagnosticată distrofia musculară de tip Duchenne. Aceasta este o tulburare neuromusculară congenitală, incurabilă, manifestată prin progresia rapidă a slăbiciunii musculare și a pierderii masei musculare datorită degenerării mușchilor scheletici, cardiaci și netezi..​​​​​​

Medicul șef Mudr. Alena Klapalova, din Centrul de tratament medical Hamz, a Institutului de reabilitare Kosumperk, adaugă: "În Cehia trăiesc circa 350 de pacienți cu distrofie musculară de tip Duchenne. În fiecare an se nasc aproximativ zece copii cu această diagnoză. Boala afectează doar băieții și de obicei se manifestă în al treilea an de viață. Nu există medicamente care ar aborda complex cauza bolii. Tratamentul este în mare măsură simptomatic (fizioterapie, inclusiv reabilitare respiratorică) și are ca scop să susțină cât mai mult capacitatea de a merge independent și de a preveni sau întârzia apariția complicațiilor secundare."

Starea actuală de sănătate îi permite lui Kuba să meargă distanțe mici. Pentru distanțele mai mari folosește un scaun mecanic cu rotile sau un cărucior special. Nu se poate ridica pe scări și are nevoie de asistență atunci când vrea să se așeze pe podea și la fel când vrea sp se ridice. În ciuda bolii sale, frecventează împreună cu copii sănătoși școala Waldof din Karlovy Vary, unde i se overă abordare individuală. Îngrijirea permanentă îi este oferită în primul rând de familie, care în zilele apropiate se va mări de la patru membri la cinci. :-)

Și tu poți face o donație familiei pe numărul de cont ​​​286465750/0300 (IBAN: CZ31 0300 0000 0002 8646 5750) pentru îngrijirea și uneltele mediacale de care are nevoie Kuba. 

Dacă povestea lui Kuba nu îți este indiferentă, ajută-ne să o distribuim și să informăm despre această boală prin intermediul rețelelor sociale.