Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cunoști acea luptă interioară, atunci când te decizi, dacă vei cumpăra sau nu modelul la care ai visat. "Iar?" îți spune eul tău grijuliu. "Nu-i mai degrabă cazul să-ți îmbunătățești franceza?" se opune eul tău sârguincios... Fiecare eu, are dreptate, însă… Când te-ai remunerat ultima dată? Bucură-te de lucruri frumoase, pentru că le meriți. La noi, va alege fiecare eu al tău. De la geantă până la parfum :-)

Vrei să îți faci bucurie chiar azi? Ei și:-). Fie că e vorba de ceva mic sau de un ceas la care visezi demult, nu trebuie să aștepți ocazii speciale. Oricând e timpul potrivit să te bucuri de ceva frumos. De la mine pentru mine :-)

Te pregătești să pleci în oraș, tragi cu ochiul la imaginea ta din oglindă și în acea clipă își face apariția eul tău party. Unica sa grijă e, ce outfit minunat să îmbraci, ca să fii steaua petrecerii. Bucură-l cu o rochie cu ornament îndrăzneț, cu o pereche ideală de pantofi cu toc și cu bijuterii, care vor străluci în lumina reflectoarelor atunci când vei dansa. PS: Rujul roșu e o necesitate. :-)

 

 

Recunoști eul tău, înflăcărat la 100% pentru muncă? Da? Și acest eu al tău are nevoie uneori de alt tip de remunerare, decât cursurile de engleză și de dezvoltatre personală. :-) O geantă calitativă business sau un parfum ideal vor fi o investiție tocmai potrivită. Sau un ceas, care într-o clipă te va informa, că orele de lucru au luat sfârșit, e timpul să ridici ancora și să pleci acasă sau la distracție.

Cele mai populare parfumuri și cosmetice


Chiar dacă eul tău grijuliu are grijă mai degrabă de familia ta, uneori își va aminti și de sine însuși. Deși nu ai prea mult timp să te gândești la sine, totuși e bine să te remunerezi uneori. Și care e cea mai bună remunerare pentru eul tău grijuliu? Timpul, când poți relaxa și te poți bucura de o clipă doar pentru tine. Azi, spre exemplu, cu siguranță meriți cosmetice de îngrijire sau o bijuterie mică :-)

Ți-ai remunerat deja fiecare eu al tău? Nu? Atunci o poți face împreună cu noi partajând această inspirație.:-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde