În lumea modei poți găsi piese, care se poartă de ani lungi. Poate că îți vei aminti de pălăriile drăguțe de paie, pe care le purtau eroii filmelor alb-negru. Pălăriile de paie sunt accesoriul pentru femei și bărbați, care nu se vor demoda nici în sezonul viitor.

 

Un alt accesoriu minunat, care poate deveni cireașa de pe tort a ținutei tale sunt ochelarii de soare. Am ales ochelari de soare împreună în inpirația anterioară. Dacă încă eziți, ce formă ți se potrivește ție, trage cu ochiul la inspirația noastră despre ochelari :-)

Polarizată ochelari de soare Trigger 2 C-Wood,Red
BestsellerPromoție cu codul
Meatfly
Polarizată ochelari de soare Trigger 2 C-Wood,Red
estimam pe 24.7. la Dv.
Ochelari polarizați 2 C - Matt Red
Promoție cu codul
Meatfly
Ochelari polarizați 2 C - Matt Red
estimam pe 24.7. la Dv.

Pălăriile se asortează cu ținuta destul de ușoră. Lasă să iasă în evidență farmecul și frumusețea lor și combină-le mai ales cu haine mai simple. Apoi rămâne doar să alegi dacă vei purta pălărie în stil panama, una elegantă care te va apăra de soare sau cozoroc de paie :-)


Cum să te descurci în lumea pălăriilor? Pălăriile panama au o culoare naturală mai deschisă și sunt completate cu o panglică neagră sau colorată. Pălăriile elegante cu boruri largi sunt potrivite pentru a te apăra de soare și în plus te vei simți în ele ca o vedetă din hollywood. :-). Și chipiurile din paie? Acestea au devenit pentru noi descoperirea anului.

Ai vrea să împărtășești farmecul pălăriilor noastre? Atunci partajează inspirația cu prietenii.