Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ce luăm cu noi în vacanță? - partea 2

Sătămâna trecută v-am arătat ce puteți găsi în valiza unei femei și v-am recomandat ce lucruri nu vă pot lipsi în drum spre țările îndepărtate. Desigur, puteți beneficia de sfaturile din inspirație și atunci când planificați călătorii mai pe aproape sau chiar acasă în România :-) Săptămâna aceasta vă vom ajuta să alegeți produse cosmetice potrivite pentru călătorii și le vom acorda atenție călătorilor – bărbați, pentru care făcutul bagajelor nu este o activitate preferată.

Cosmeticele pe care le veți aprecia în vacanță

În afară de îmbrăcăminte, ceas și bijuterii, nu uitați și de alte must have de vară – cosmetice calitative. Bineînțeles, în primul rând ne gândim la cosmeticele pentru bronzat - cremă pentru bronzat și după bronzat. Însă uneori uităm, că pielea obosită de soare merită cea mai bună îngrijire. Dacă pielea dumneavoastră e obișnuită cu anumite produse cosmetice, nu o oboșiți și mai mult cu schimbări inutile și luați-vă cu sine produsele preferate în sticluțe mici sau în ambalaje mini.

Nu e o ideie rea să vă luați și un uscător de păr de voiaj, iar când veți dori să vă faceți coafura într-o clipă, veți aprecia și elaticul Invisibobble Nano, care fixează de minune cosița sau cocul. O altă necesitate pentru vacanță e boxa magnetică pentru farduri de ochi, farduri de obraz și corectoare. În mozaic puteți le puteți adăuga numai pe cele, care vor fi indispensabile.

Secretul valizei bărbatului


Făcutul bagajelor pentru femei e probabil una din activitățile plăcute înainte de plecare. Ce ține de bărbați, evident acesta nu este hobby-ul lor preferat. Deci nu vom mai prelungi întroducerea și mergem direct la temă :-)

De ce veți avea nevoie? Depinde de destinația aleasă. Dacă plecați la nord, atunci nu uitați pantalonii, geaca stilată cu glugă și tenișii. Iar dacă plecați spre sud atunci puneți în valiză pantaloni scurți, tricouri și sandale.

Vă plac aventurile? Atunci în afară de pașaport și ceas veți avea nevoie și de busolă. Iar pentru orice eventualitate și un lănțișor cu plăcuțe de indentificare :-) Nu trebuie să vă scrieți pe ele adresa, dar veți fi probabil de acord, că se asortează perfect cu tricourile de vară. Acum mai aveți nevoie doar de o brățară din piele și e clar că sunteți stilat. ​​​​​​​

Prieten de drumeții cu rotile

Distribuiți inspirația prietenilor:

zile
:
ore
:
minute
:
secunde