Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Șterge

Trucuri cosmetice pentru călătorii

Vă pregătiți pentru o vacanță sau un weekend incendiar? Vreți să aveți toate lucrurile necesare,  fără ca acestea să ocupe mult spațiu în bagaj? Am adunat cele mai bune trucuri pentru călătoriile din acest sezon, care nu vor ocupă mult spațiu și n-o să vă lipsească nimic.

1. Produse cosmetice pentru plajă și după plajă

Echipamentul de bază al fiecărui troler. Veți avea nevoie de o cremă de protecție solară,  dacă mergeți la mare sau munte, și de o cremă după plajă.

2. Șampoane uscate

Acest mic ajutor revigorează instant coafura, îl recomandăm mai ales atunci când nu dispuneți de timp.

3. Mascara waterproof

Ce poate fi mai rău decât atunci când rimelul "curge" pe față. Rimelul rezistent la apă este must have pentru vară.

4. Recipiente mici cu geluri

Un șampon, gel de duș sau antibacterian într-un pachet mic e suficient pentru întreaga vacanță. Dacă nu doriți să căutați pentru fiecare vacanță miniaturi sau produse travel-size, puteți să optați pe recipientele de călătorii de la Sefiros.

5. Produse cosmetice decorative pentru călătorii

Ați auzit despre cutiile magnetice Artdeco pentru depozitarea fardurilor, aici puteți să puneți rezervele de farduri după propriul plac? Fardurile preferate, rujul și creionul de sprâncene se vor păstra elegant  în cutia mică dotată cu o oglindă.

 


Filtre selectate:
Trucuri cosmetice pentru...×

+-Filtru

213 produse

Sortează după:

Sus