Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Afară e tot mai rece și se apropie perioada, când ne vom ascunde bucuroși sub pătură cu o ceașcă de ceai fierbinte cu miere în mâini. Mierea de albini se adaugă și în multe produse cosmetice și este chiar una dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice. Mierea conține o mulțime de enzime, vitamine și minerale, care poate face minuni nu doar cu tenul tău.

 

Efectele mierii sunt de nenumărat. Este recunoscută și de dermatologi, ca ingredient, care ajută la menținerea tenului frumos. Calmează pielea sensibilă, atenuiază reacțiile inflamatorii ale pielii cu acnee, menține pielea hidratată și previne îmbătrânirea prematură. De asemenea își are rolul său în cosmeticele pentru păr și corp. În acest caz se manifestă mai ales, ca ingredient hrănitor și calmant, care înmoaie și nutrifiază părul și pielea.

 

 

Dacă aroma mierii este aroma ta preferată, atunci avem pentru tine câteva parfumuri cu aromă de miere, pe care ți le putem recomanda. Nectar Love de la DKNY în plus este decorat cu albinuțe aurii, care s-au așezat pe flacon. Aroma de miere evocă o senzație de confort și liniște.

 

Extractele de miere sunt în prezent utilizate de numeroase mărci cosmetice în produsele pentru păr și corp. Pentru aceasta există mai multe motive. Mierea mai are și efect antibacterian, care combate inflamațiile și infecțiile. Hidratează ideal părul și pielea corpului și la fel e cunoscută pentru capacitatea de regenerare, care reînoiește structura părului deteriorat.

 

Te-am ademenit cu produsele cosmetice și parfumurile cu aromă de miere? Atunci partajează inspirația și prietenilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde