Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Cu siguranță, ai înregistrat că culoarea anului 2020 va fi Classic Blue. O nuanță de albastru clasic, care insuflă o senzație de siguranță, calmitate și încredere în sine.

De fapt, cine determină culoarea anului? Nu este vorba nici de designeri, nici producători de îmbrăcăminte, ci de o echipă de experți de la institutul Pantone. Culoarea anului pătrunde apoi în toate sectoarele, de la designul interior până la defileurile de modă.

Un alt avantaj indubitabil este capacitatea de asortare. Culoarea în sine este destul de accentuată, din care motiv e bine să o asortezi cu nuanțe neutre cum ar fi bejul, albul sau negrul. Dar nu-ți fie frică să te degajezi un pic, albastrul e prieten bun și cu galbenul sau roșul. Ce ține de bijuterii îl poți combina cu argintul clasic, cu popularul rose gold sau cu aurul galben. Albastrul, desigur se potrivește și bărbaților, e culoarea lor, nu? :-)

 

Miroase noul parfum Hugo Boss din anul 2019. Aroma Boss Bottled Infinite te va fermeca cu tonurile sale lemnos-aromate. Parfumul răcoritor Dolce&Gabbana Light Blue este de câțiva ani bestseller și nu e de mirare. Poate că și tu ai îndrăgit această aromă fascinantă plină de șarm și seducție feminină.

 

Culoarea albastră este frumoasă și la ceasuri. Ceasurile albastre sunt potrivite, pentru cei care nu sunt fani ale creațiilor colorate de îmbrăcăminte, dar nu se mulțumesc cu accesorii plictisitoare :-)

 

Ți-a plăcut inspirația albastră? Partajeaz-o și prietenilor. :-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde