Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Dermacol Happy Week: Reducere 20 – 50 % & cadou pentru fiecare comandă de peste 46 lei
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

De Crăciun, noi cei ce primim cadouri ne împărțim în două grupuri. Cei care adoră cadourile moi și cei care nu le prea au la inimă. Ți se asociază și ție cadourile moi cu acel pulver maro atât de țepos, încât ai alergie doar amintindu-ți de el. Sau mai degrabă cu ciorapii împletiți de bunica, pe care nu voiai să-i porți nici în pat? Din ce grup faci parte tu? :-)

 

 

Cadourile moi nu mai sunt demult în lista neagră. Și dacă cineva nu te înșală punându-l într-o cutie, îl vei dezvălui cu ușurință.

Și cu cadoul moale, dacă vei ghici culoarea, mărimea și marca preferată, vei avea cu siguranță succes la cei dragi. Nu știi care e culoarea sau mărimea potrivită? Trage cu ochiul prin dulap și nu vei da greș :-)

 

 

 

 

 

Fiecare ar dori să primească cadou un ceas sau o bijuterie nouă. Cu o cutie mică, care va ascunde o pereche de cercei strălucitori, o brățară sau un colier vei avea succes la femeia dragă. Un bărbat îl vei putea face fericit cu un ceas. Elegant la costum, sport pentru timpul liber și unul la modă pentru fiecare zi. Iar dacă aceste cadouri au fost hitul Crăciunului trecut, atunci anul acesta le poți face surpriză cu o boxă pentru ceasuri sau pentru bijuterii. Astfel, toate comorile vor avea locul său și nu se vor pierde.

 

Pentru o poșetă nouă sau un portmoneu este întotdeauna timpul potrivit. Are nevoie de ele în fiecare zi și ideal în fiecare zi altele. Ce culoare să alegi? Încearcă roșul. E demonstrat că culoarea roșie este cea mai preferată în cazul portmoneelor. Te întrebi de ce? Se spune că portmoneele roșii atrag banii. Probabil, merită să încerci.-)

 

 

Gelurile de duș obișnuite, sunt plictisitoare și nici nu se împachetează ușor :-) Deci, e mai bine să-i surprinzi pe cei gragi cu un set cadou de cosmetice pe care le preferă și care îi va bucura încă mult timp după Crăciun.

Există parfumuri la care femeile visează, dar singure nu și le vor cumpăra. Prin urmare, Crăciunul este ocazia ideală să o surprinzi cu un cadou, după care tânjește demult. Nu te opri doar la parfum, fii generos și alege-i un set cadou la preț minunat, care este completat cu gel de duș sau lăptișor de corp și o miniatură, pe care o poate avea mereu în poșetă.

Și lumânările parfumate? Acestea le adoară probabil toate femeile.

 

 

Partajează duelul cadourilor și inspiră-ți prietenii cu idei de cadou sub brad.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde