Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extravaganță + geometrie = duo stilat.

Ieși din mulțime și nu-ți fie frică de extravaganță, ornamente sau asimetrie. Accesoriile de modă originale vor înviora orice outfit, iar în stradă piesele interesante vor câștiga atenția trecătorilor (desigur, în sensul bun al cuvântului:-) )

 


Și tu ește de părerea, că bijuteriile nu pot fi excesiv de multe? Noi inechivoc. Cu piesele de calitate poți crea o mulțime de combinații grozave, cu care vei avea de fiecare dată un nou outfit. Ceea, ce e de dorit, nu? :-) Pentru femei un colier deosebit sau cercei fabricați în Bali din anvelope reciclate.

 

Pentru bărbați butoni din materiale originale, spre exemplu, elemente de beton rece.

 

 

 

Ceasurile clasice ți se par plictisitoare? Atunci fă loc în cutia de bijuterii, ceasurilor originale cu curelușe ornamentate sau cu cadran pătrat. Iar dacă nu poți renunța la forma clasică rotundă, atunci poți alege un cadran colorat. Și dacă un ceas nu este suficient, alege un model cu curea reversibilă.

 

 

 

 

Nu trebuie să fii amatoare de culori aprinse și ornamente, ca să găsești cele mai originale piese. Cu o geantă rotundă și ochelari pisică doamnele se vor simți imediat Audrey Hepburn.

 

Domnii pot da frâu liber fanteziei sale, alegând un portmoneu colorat sau ciorapi neobișnuiți, pe care îi vor ascunde sub blugi sau costum.

 

 

 

 

Majoritatea dintre noi nu cumpără cosmetice de dragul amabalajului frumos, care va decora polița din baie, ci dimpotrivă pentru conținut. Însă, să punem mâna pe inimă, atunci când nu poți decide între doua parfumuri cu compoziție similară, îl pui și tu în coșul de cumpărături anume pe cel cu flaconul mai frumos? :-)

 

 

Ți-a plăcut inspirația noastră cu ornamente geometrice? Distribuie și prietenilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde