Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

 

Știi cum e? Cauți o geantă ideală, care e aproape fără fund și ți se pare că nu o mai găsești. Noi am ales pentru tine chiar câteva. Și nu simple, dar dintre cele, în care vor încăpea lejer toate lucrurile de care ai nevoie, de la crema pentru mâini până la dosarul cu documente și cutia cu prânzul.

 

Care va fi a ta?

 

 

Gențile crossbody sunt alegerea ideală, atunci când trebuie să iei cu tine doar câteva lucruri importante. Documentele de format A4 va trebui să le împăturești, dar în schimb vei avea mâinile libere :-) Cu această geantă poți ieși la cumpărături, dar și la plimbare în parc.

Nude sau ornamentată?

 

 

În curând, cu siguranță, ne vom bucura din nou de posibilitatea de a purta rochiile frumoase noi, de care am făcut rost. Iar dacă planifici să mergi la un eveniment mai festiv, cum ar fi o nuntă, uită de poșetele clasice. Mizează pe un clutch elegant, pe care apoi îl vei putea purta și cu alte ocazii.

Pentru micile comori

 

 

Care-i relația ta cu rucsacurile? Demult nu mai este adevărat că rucsacurile fac parte din echipamentul sportiv pentru mersul în natură. Rucsacurile la modă sunt nu doar stilate, ci și practice. În rucsac va încăpea tot de ce ai nevoie și poți pleca cu el în oraș, la serviciu, dar și în excursie. Alegerea însă nu va fi ușoară, deoarece există atât de multe culori și modele, încât nu vei ști, care te-a fermecat mai mult. :-)

 

 

 

Bărbații și rucsacurile devin perechea inseparabilă încă din anii de studenție. Dar în comparație cu vremurile îndepărtate, în prezent oferta e într-adevăr largă și deci poți alege de la modelele sport până la cele elegante, care se potrivesc pentru a le purta zi de zi. În afara de faptul că vei ascunde în el toate comorile de uzură zilnică, în majoritatea va încăpea fără probleme și notebook-ul.

La muncă sau în excursie

 

Să sperăm, că pungile de plastic în calitate de parte a ținutelor bărbătești, au rămas în trecut. Gențile pentru bărbați, sunt în plus o idee de cadou minunat, nu doar pentru iubitul tău, dar un pic și pentru tine. Sigur că știi situația, când plecați în oraș și în geanta ta, care e deja plină, trebuie să mai pui portmoneul și cheile jumătății tale dragi :-)

Cu care geantă îl vei surprinde?

 

Ți-a plăcut inspirația noastră cu genți? Distribuie și prietenilor tăi :- )

zile
:
ore
:
minute
:
secunde