Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu


Îți dorești ca anul acesta să fii pregătit de Crăciun fără agitație și de preferință, din confortul casei? Cu noi, vei îndeplini dorințele celor dragi ca prin magie, cu doar câteva clicuri :-)

 

Avem o noutate pentru tine. Noi am selectat cele mai bune piese de la ceasuri până la parfum și le-am ambalat în două pachete de Crăciun. Tot ce trebuie să faci e să decorezi cadoul cu fundița atașată și să scrii numele pe o etichetă. O cale mai ușoară nu există :-)

 

 

Te întrebi cum să încânți o femeie? Am selectat piese care ar putea fi pe placul unei amatoare de sport sau de culori pastelate. În gift box am ambalat un portofel drăguț de la popularul brand Vuch, o brățară sport de la marca noastră privată Wotchi și, de asemenea, un flacon travalo cu reumplere, datorită căruia nu va mai trebui să poarte parfumul său preferat în geantă. Iar cu masca de detoxifiere Sefiros și o ceașcă de ceai bun de la English Tea Shop se va bucura de atmosfera de după Crăciun.

 

Valoarea totală pentru gift box: 350 lei
Prețul special pentru dvs.: 192 lei

 

Versiunea pentru bărbați a cadoului nostru va fi apreciată de un sportiv sau un călător. Nu există Crăciun fără șosete, așa că în gift box vei găsi un set de 5 perechi de șosete de la Jack & Jones. La fel vei găsi și o brățară sport Wotchi cu care va înregistra toate performanțele sale, o sticlă sănătoasă de la R&B pentru un regim de băut și o brățară pentru călători cu pietre minerale de la Troli. Cosmeticele nu pot lipsi nici ele și de data aceasta vor fi reprezentate de șamponul pentru păr și barbă de la marca Steve´s și parfumul senzual Versace Eros.

 

Valoarea totală pentru gift box: 285 lei
Prețul special pentru dvs.: 156 lei

zile
:
ore
:
minute
:
secunde