Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eros - miniatură EDT

Brand: Versace
Dragoste, pasiune, frumusețe și dorință - sunt elemente cheie ale parfumului pentru bărbați Versace Eros. Perfecțiunea corpului masculin combinată cu referințe la mitologia antică și sculptura… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Dragoste, pasiune, frumusețe și dorință - sunt elemente cheie ale parfumului pentru bărbați Versace Eros. Perfecțiunea corpului masculin combinată cu referințe la mitologia antică și sculptura clasică reprezentă elementele caracteristice stilului Versace încă de la începuturile sale. Eros, zeul iubirii cu arcul și săgeată magică, care nu-și ratează niciodată ținta, are putere asupra oamenilor și a inimii lor. Aroma Eros este un parfum nou pentru bărbatul modern, puternic, pasionat și încrezător.

La prima vedere, sticla atrage prin culoarea sa turcoaz într-o nuanță bogată bărbătească care evocă valurile Mării Mediterane sclipind la soare. În el vom găsi găsi, de asemenea, o referință la arta și cultura antică adaptate stilului modern. Inscripția aurie gravată Versace Eros domină partea centrală a flaconului.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2012.

Compoziție

Cap

lămâie, mere, mentă

Inimă

nucșoară, ambroxane, fasole Tonka

Fundație

mușchi, lemn de cedru, vetiver, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde