Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Formează-ți silueta - Sfaturi și recomandări

Ți-ar place să fii în condiție bună, să stabilești un nou regim de viață, chiar îți dai și câteva rezoluții și îți promiți că de luni le vei îndeplini... Doar că de a spus până la făcut e drumul lung și cel mai greu e să faci primul pas. Doar adată ce îl vei face, vei gata să treci tot drumul cu succes. Noi îți oferim câteva recomandări, cum să reușești în drumul tău spre o siluietă mai frumoasă.

 


1. Adaptează-ți regimul alimentar în așa mod încât alimentele să nu-ți dăuneze, dar totodată să-ți placă. Savurează mâncarea. Mânâncă în liniște și nu te grăbi.
 

2. Nu te mai cântări. Măsoară-te. În procesul corect și efectiv de formare a siluetei centimetrii îți vor spune mai multe decât kilogramele. Grăsmile se vor schimba în mușchi, iar corpul va deveni mai rezistent. Din acest considerent măsuratul te va motiva mai mult.
 

3. Regimul de băutură corect este o mare parte a succesului. Uită de limonadele dulci și alcool. Încearcă să bei apă, e gustoasă :-)
 

4. Mișcă-te :-) Fiecare dintre noi preferă lucruri diferite. În timp ce cuiva îi place să alerge în singurătate la aer curat, altuia îi cade tronc la inimă sala de fitness. Nicio varianată nu este greșită.​​​​​​​

Cum să alegi mișcarea și treningul potrivit?

 

5. Găsește-ți un partener. Dar ai grijă, atunci când începi să faci sport, nu te baza pe cineva, care e în situație similară. Un începător la fel ca și tine, te poate demotiva cu lipsa sa de voință. Dacă nu va merge la trening el, nu vei merge nic tu, pentru că sunteți parteneri, nu?


Alege pe cineva, care are deja un regim stabil. Se antrenează în mod regulat, aleargă etc. Alătură-te de o așa persoană. Vei vedea rezultatele ei, iar dorința de a i se egala va fi forța motrice pentru tine.

 

 

 

 

6. Spune da distracțiilor active de sezon. Iarna patine, schiuri, saniuș, vara înot, wakebording, surfing și altele. Orice mișcare este benefică. Profită de activitășile sezoniere și distrează-te făcând sport. Sportul e cu atât mai important dacă ai copii.

Fii pentru ei exemplu și arată-le ce înseamnă un mod de viață activ. Te poți distra făcând sport pe tot parcursul anului, nu aștepta când va fi vremea mai frumoasă :-)

 

 

 

7. Întinde-te. Yoga e pentru fiecare. În afară de întindere minunată a corpului și trening efectiv este și o bună igienă mentala. Făcând yoga te vei liniști, vei armoniza corpul, respirația și mișcarea și te vei concentra doar asupra ta. Dacă îți place sportul , dar yoga nu este cel mai potrivit sport pentru tine, atunci încearcă pilatesul. Vrei ceva mai mult? Atunci înscriete la ore de tabata.

 

 

 

8. Nu îți plac sporturile clasice? Atunci dansează. Sporrtul și mișcarea în prezent au multe variații, astfel în fiecare sala mai mare de fitness vei găsi nu doar cursuri de yoga și aerobic, dar spre exemplu de zumba. Iar când dragostea de dans te va copleși complet, nu ezita să găsești un centru de dans, unde poți frecventa cursuri de dance hall, twerk sau pole dance. Deci, te putem invita? :-)​​​​​​​

Armonie și îngrijire pentru corpul tău


După sport și activități de întindere nu uita să acorzi corpului tău îngrijirea potrivită. Îngrijește-ți picioarele, mâinile și pielea întregului corp. Poți alege din mulțimea de produse cosmetice relaxante, care vor fi o terapie relaxantă nu doar pentru corp, dar și pentru suflet. Încearcă uleiul uscat multifuncțional de la Nuxe, componența căruia este plină de uleiuri îngrijitoare, sau așa-numitul "aur maroccan" adică uleiul de argan de la Brazil Keratin, care în afară de uleiul de argan conține și alte ingrediente active.


Te-a captat inspirația noastră, care e destinată nu doar amatorilor de sport? Atunci o poți partaja prietenilor tăi pe rețelele sociale. P.S. Am preluat informații din cartea Formează-ți silueta de la fitness antrenoarea Nikola Bartakova. ​​​​​​​