Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu


Lasă-te ademenită de aroma pustiului, purtată de prinții și prințesele arabe. Popularitatea pafumurilor orientale a crescut în ultimul timp nespus. Acest lucru se poate datora faptului, că sunt foarte asemănătoare cu parfumurile populare niche, iar prețurile în majoritatea cazurilor nu sunt atât de înalte. Este vorba despre piese originale de lux, care sunt la fel și piese unice de artă. Unicitatea este pentru ele o regulă, iar modestia e un lucru necunoscut. Pe lângă aromele extraordinare create de maieștrii parfumeri te vor fermeca și flacoanele create de mâinile maieștrilor de bijuterie. De obicei se caracterizează prin faptul că aceste parfumuri sunt mai degrabă unisex. Savurează și tu o parte din taina vieții de după pereții palatului.

 

Și ție ți se asociază aromele orientale exotice cu vanilia, cardamomul sau notele lemnoase? Să știi, că ascunt mult mai multe. Spre exemplu ambră - un component tipic oriental, care e un amestec de rășini parfumate. Sau moscul, care pe timpuri era un ingredient relativ scump,pentru că se obținea din glandele cerbilor. În prezent, însă, se produce sintetic.

 

 

Prima sticluță de parfum Al Haramain a văzut lumina zilei în anul 1970. Brandul saudit și-a derivat numele din denumirea a două celor mai sacre moschee din lume - Masjid Al-Haram și Masjid Al-Nabawi din Medina. Brandul a decis că va satisface cerințele și necesitățile celor mai pretențioși clienți, producând parfumuri arabe fine.


 

Cel mai cunoscut parfum al acestui brand este Amber Oud Tobacco Edition. Un parfum oriental-picant atât pentru bărbați, cât și pentru femei, aparent inspirat de parfumul popular niche Tobacco Vanille de la Tom Ford. Unii chiar susțin că a depășit originalul. Capul conține frunze de tutun, scorțișoară, piper negru și ghimbir. Boabele de tonka se combină în inimă cu cuișoare, anason stelat, vanilie dulce, cacao și tămâie. Fructele uscate, tutunul și tonurile lemnoase încheie compoziția.

 

 

 

Armaf este un brand din Emiratele Arabe Unite, care a început să producă parfumuri abia în anul 2015. În comparație cu marca anterioară este un actor relativ nou pe piață, însă parfumurile sale și-au cucerit foarte curând locul sub soare. Fiecare parfum pune accentul pe unicitatea sa și pe ingredientele de calitate, care se potrivesc perfect cu flacoanele de design, pe care nu le vei confunda cu numic.

 

Parfumul de debut al brandului Armaf a fost apa de toaletă lemnos-picantă pentru bărbați Club de Nuit Intens Man, al cărei cap fructat este compus din ananas, bergamotă, măr, coacăz negru și lămâie. În inimă ascunde o combinație de iasomie, mesteacăn și trandafir. Compoziția este încheiată de chihlimbar, vanilie, mosc și patchouli.

 

De atunci, portfoliul său s-a lărgit cu câteva zeci de arome unice, care și-au găsit adoratori în întreaga lume.

 

 

Compania familială de parfumuri a fost fondată în anul 1979 de cunoscutul comerciant Abdul Razzak Kalseka. Din momentul apariției sale a creat unele dintre cele mai exclusive parfumuri, care au devenit un sinonim la nivel mondial pentru calitate, lux și eleganță. Parfumurile lor vor încânta clienții cu arome clasice orientale, precum și cu esențe aromatice ușoare și proaspete cu note exotice.


 

Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle de la Rasasi este un parfum pentru femei, care a fost lansat în anul 2014. Flaconul original ascunde, după desenul cu zebră, frunze de violet, cuisoare, ambră și cedru.

 

 

 

 

Ți-a plăcut articolul nostru despre parfumurile create de parfumerii arabi? Partajează și prietenilor. :-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde