Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

JUSTBAG nu sunt doar poșete. Sub acest nume vei găsi și rucsacuri atemporale, pe care le veti îndrăgi foarte repede. Geanta neagră crossbody sau rusacul albastru se asortează minunat cu outfitul rebel. Pe lângă Justbag mai are și alte caracteristici distinctive, pantalonii confortabili cu lampas combinați cu adidași. Dacă vă doriti să fiti IN, încercati un colier cu franjuri și semnul întrebării tipic de la Guess. Iar pașii dvs. spre școală sau serviciu vor fi mult mai siguri în șosetele haioase și adidașii de la New Balance. :-)

 


JUSTBAG poate fi și de nuanțe fine, care se asortează perfect și cu outfitirile mai colorate. Nu vă puteți decide pentru geantă sau rucsac? Alegerea oricum rămâne a dvs., deoarece JUSTBAG se asortează perfect cu fiecare look. Spre exemplu, cu o fustă dungată de lungime lady în combinație cu o geacă denim și o bluză colorată.


Probabil fiecare femeie are acasă o geantă neagră business. Are o mulțime de avantaje și o puteți purta cu orice haină. Fiți un pic mai originală și distingeți-vă cu geanta rotundă JUSTBAG. Aceasta va ajusta minunat outfitul dvs. business, dar la fel vă va înviora party outfitul. De la prima vedere e clar că e vorba de un model interesant, în care va avea loc și parfumul dvs. preferat. Dar ce spuneti de pantalonii largi și scurți? După părerea nostră, în combinație cu un tricou simplu, sunt piesa care nu poate lipsi în garderoba dvs. de primăvară.

Tânjiți și dvs. după o geantă JUSTBAG? Participați la concursul nostru pe pagina Facebook și una poate deveni a dvs.