I-am întrebat, care cadouri le plac cel mail mult ...

Să alegi un cadou, care va plăcea, nu e deloc ușor. Cel puțin acum, în ajun de sărbători, se pare că e cea mai grea alegere a anului. Dar nu e chiar așa, cei mai populari youtuberi vă vor ajuta să alegeți.

Recomandări de cadouri verificate pentru mămicile tinere

Am întrebat-o pe Barbora, care e cunoscută cu blogul și canalul youtube Barusminky, cum alege cadourile ea și totodată, de care cadouri ar fi încântată.

O femeie se va bucura cu siguranță de cadourile practice. De tot ce îi va face viața mai fumoasă, mai colorată, dar oricum e ceva practic. Barbora iubește lumânările Yankee Candle, dar o veți bucura și cu lumânări aromate de la alte mărci. Fie că alegeți cadouri pentru surioară, prietenă sau mămică, gândiți-vă ce poartă cu plăcere și în ce se simte bine. Barbora preferă îmbrăcămintea în stil elegant sportiv decorată cu accesorii. Cu astfel de piese sub brad, veți avea cu siguranță succes și dumneavoastră.

Barbora și-ar dori sub pomul de Crăciun

Cremă regenerantă de mâini Rodie 50ml
Avantajos
Weleda
Cremă regenerantă de mâini Rodie 50ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Sì - EDP
BestsellerPână la -5 %Avantajos
Giorgio Armani
Sì - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.

Cadouri pentru studente și alte fete stilate

Hanka de pe canalul Hana B. este o tânără studentă din Ostrava. Îi plac piesele, care nu trebuie să fie neapărat cel mai nou trend al modei, doar să nu fie plictisitoare. Cel mai mult se bucură atunci când primește cadou ciorapi sau pulover, tricouri sau alte piese de îmbrăcăminte.

Unei femei tinere, care are grijă de sine și îi place să se machieze, nu-i poate lipsi din colecție rujul roșu. Din acest motiv Hanka l-a pus în lista de cadouri împreună cu alte cosmetice decorative cum ar fi creioanele pentru ochi sau rimelul. Un astfel de cadou, însă, îl puteți oferi, într-adevăr numai unei persoane apropiate, a cărei gust îl cunoașteți.

Hana și-ar dori sub pomul de Crăciun

Eclat D´Arpege - EDP
BestsellerAvantajos
Lanvin
Eclat D´Arpege - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.

Cadouri pentru bărbații tineri

Alegerea cadoului pentru bărbați poate deveni o adevărată provocare. O femeie o puteți bucura cu o eșarfă, o lumânare sau un portmoneu. Bărbaților însă, nu le puteți ghici gustul atât de ușor. Poate că de cele mai multe ori nu spun nimic despre lucrurile, pe care și le doresc cu adevărat.

Filip ne-a divulgat, că cel mai mult i-ar face plăcere parfumul preferat, care e tocmai pe sfârșite. Totodată recomandă să cumpărați un cadou mai scump și într-adevăr dorit, decât o mulțime de "careva cadouri" , care nici măcar nu vor fi folosite. Pentru bărbați recomandă mai ales brățări, agrafe pentru cravată sau boxeri de brand, care după cum spune, singur nu i-ar cumpăra. Dar dacă i-ar găsi sub pomul de Crăciun? Atunci WAU...

Filip și-ar dori sub pomul de Crăciun

Sauvage - EDT
BestsellerAvantajos
Dior
Sauvage - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.

Cadouri pentru femei

Vera, care e cunoscuta datorită canalului Blueberry Pink nu preferă cadourile originale. I se adună pe polițe, nu le folosește și numai se prăfuiesc. Și e păcat. Mult mai bucuroasă e când primește cadouri practice și literalmente e încântată când primește faimoșii cioarpi.  

În lista cadourilor de Crăciun recomandate de Vera, veți găsi pashmine stilate, balerini sau genți crossbody de la Lylee. Unele din cele mai preferate cadouri sunt la fel cerceii sai ceasurile de brand. Alegând bijuterii pentru femei, nu veți da greș niciodată. Numai gândiți-vă puțin ce bijuterii poartă de obicei.

Veronica și-ar dori sub pomul de Crăciun

La Vie Est Belle - EDP
BestsellerPână la -13 %
Lancôme
La Vie Est Belle - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.
Brățară delicată inimă KBS-431
Troli
Brățară delicată inimă KBS-431
estimam pe 24.4. la Dv.

Nu vă faceți griji, sunt cadouri, care vor plăcea oricând.