Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

I-am întrebat, care cadouri le plac cel mail mult ...

Să alegi un cadou, care va plăcea, nu e deloc ușor. Cel puțin acum, în ajun de sărbători, se pare că e cea mai grea alegere a anului. Dar nu e chiar așa, cei mai populari youtuberi vă vor ajuta să alegeți.

Recomandări de cadouri verificate pentru mămicile tinere

Am întrebat-o pe Barbora, care e cunoscută cu blogul și canalul youtube Barusminky, cum alege cadourile ea și totodată, de care cadouri ar fi încântată.

O femeie se va bucura cu siguranță de cadourile practice. De tot ce îi va face viața mai fumoasă, mai colorată, dar oricum e ceva practic. Barbora iubește lumânările Yankee Candle, dar o veți bucura și cu lumânări aromate de la alte mărci. Fie că alegeți cadouri pentru surioară, prietenă sau mămică, gândiți-vă ce poartă cu plăcere și în ce se simte bine. Barbora preferă îmbrăcămintea în stil elegant sportiv decorată cu accesorii. Cu astfel de piese sub brad, veți avea cu siguranță succes și dumneavoastră.

Barbora și-ar dori sub pomul de Crăciun

Cadouri pentru studente și alte fete stilate

Hanka de pe canalul Hana B. este o tânără studentă din Ostrava. Îi plac piesele, care nu trebuie să fie neapărat cel mai nou trend al modei, doar să nu fie plictisitoare. Cel mai mult se bucură atunci când primește cadou ciorapi sau pulover, tricouri sau alte piese de îmbrăcăminte.

Unei femei tinere, care are grijă de sine și îi place să se machieze, nu-i poate lipsi din colecție rujul roșu. Din acest motiv Hanka l-a pus în lista de cadouri împreună cu alte cosmetice decorative cum ar fi creioanele pentru ochi sau rimelul. Un astfel de cadou, însă, îl puteți oferi, într-adevăr numai unei persoane apropiate, a cărei gust îl cunoașteți.

Hana și-ar dori sub pomul de Crăciun

Cadouri pentru bărbații tineri

Alegerea cadoului pentru bărbați poate deveni o adevărată provocare. O femeie o puteți bucura cu o eșarfă, o lumânare sau un portmoneu. Bărbaților însă, nu le puteți ghici gustul atât de ușor. Poate că de cele mai multe ori nu spun nimic despre lucrurile, pe care și le doresc cu adevărat.

Filip ne-a divulgat, că cel mai mult i-ar face plăcere parfumul preferat, care e tocmai pe sfârșite. Totodată recomandă să cumpărați un cadou mai scump și într-adevăr dorit, decât o mulțime de "careva cadouri" , care nici măcar nu vor fi folosite. Pentru bărbați recomandă mai ales brățări, agrafe pentru cravată sau boxeri de brand, care după cum spune, singur nu i-ar cumpăra. Dar dacă i-ar găsi sub pomul de Crăciun? Atunci WAU...

Filip și-ar dori sub pomul de Crăciun

Cadouri pentru femei

Vera, care e cunoscuta datorită canalului Blueberry Pink nu preferă cadourile originale. I se adună pe polițe, nu le folosește și numai se prăfuiesc. Și e păcat. Mult mai bucuroasă e când primește cadouri practice și literalmente e încântată când primește faimoșii cioarpi.  

În lista cadourilor de Crăciun recomandate de Vera, veți găsi pashmine stilate, balerini sau genți crossbody de la Lylee. Unele din cele mai preferate cadouri sunt la fel cerceii sai ceasurile de brand. Alegând bijuterii pentru femei, nu veți da greș niciodată. Numai gândiți-vă puțin ce bijuterii poartă de obicei.

Veronica și-ar dori sub pomul de Crăciun

Nu vă faceți griji, sunt cadouri, care vor plăcea oricând.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Toate în stocx