Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Doamnelor rucsac O12-Graphit

Brand: Zwei Cod: mZW0039

Informații suplimentare

Pe rucsac nu este recomandat să folosiți produse de curățare lichide din cauza unei posibile modificări de culoare sau alte rucsac pagube materiale. Tot ce trebuie este o cârpă umedă.

Parametrii

Culoare de bază
sur
Material
poliester - piele artificială - poliuretan
Ornament
alt
Mod de închidere
fermoar
Volumul
7 l
Dimensiune
14 x 36 cm

Produkt je také v sekcích

Brand: Zwei

În anul 2008 a fost fondată marca ZWEI GmbH iar în 2013  ZWEI GmbH  a sărbătorit aniversarea de cinci ani – eveniment marcant în istoria companiei noastre. Multe lucruri s-au schimbat, dar ne-a rămas dragostea de formă, culoare și design.

Dar ZWEI, nu a fost întotdeauna acolo unde se află astăzi. Am început cu genți pentru biciclete, care combinau funcționalitatea, rafinamentul tehnic și designul.  Prima ideie promițătoare, care s-a arătat a fi flop. Ședințe lungi de criză și diferite măsuri au dus la ridicarea vânzărilor și salvarea întregului proiect. Dar în zădar, a trebuit să facem față faptului că compania ZWEI GmbH a ajuns la un pas de eșec. S-o părăsim sau să continuăm? Am ieșit din nou la start și am dat lucrurilor un alt stil. În loc de genți ciclistice am schițat genți practice pentru femei. Sarcinile noastre noi au devenit testarea formelor și culorilor, urmărirea reacției clienților și mai ales recuperarea încrederii comercianților. Toate au dus la succes.

Am rămas fideli principiilor noastre de stil: design clasic și materiale de înaltă calitate, nedespărțite și independente de timp. Cu paleta extinsă de culori, în care oferim toate colecțiile, pot fi reflectate trendurile actuale. Astfel gențile noastre sunt ceia, ce am dorit să fie: companion de zi cu zi, care e concomitent clasic, stilat și practic.  În spatele succesului este întotdeauna echipa, care e întotdeauna accesibilă clientelei, oferă  diferite servicii fiecărui la fel ca și celor mai mult de 1000 de comercianți.  Și desigur încrederea clienților noștri.

Zwei
zile
:
ore
:
minute
:
secunde