Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antaeus - deodorant dur

Brand: Chanel
Chanel Antaeus este un parfum și armonii pasionat picant plin de energie. Este esența masculinității. Este elegant parfum, atrăgător pentru bărbați cărora le place de calitate la cel mai mic detaliu,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chanel Antaeus este un parfum și armonii pasionat picant plin de energie. Este esența masculinității. Este elegant parfum, atrăgător pentru bărbați cărora le place de calitate la cel mai mic detaliu, pentru care luxul si eleganta parte din stilul lor de viata.

Compoziție

Cap

lamaie, coriandru, trestie de zahăr

inimă

cimbru, trandafir, iasomie

Fundație

paciuli, stejar scoarță de copac, Cistus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde