Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Egoiste Platinum - Deodorant Spray

Brand: Chanel
Chanel Égoiste Platinum este un parfum floral-bărbătesc, „Qui a de la platine” - aceasta este o expresie franceză veche, care surprinde un bărbat genial și elocvent, căruia îi place metalul de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chanel Égoiste Platinum este un parfum floral-bărbătesc, „Qui a de la platine” - aceasta este o expresie franceză veche, care surprinde un bărbat genial și elocvent, căruia îi place metalul de precizie, îi place Égoiste Platinum. Cu acest parfum veți fi cu siguranță in centrul atenției oriunde mergeți!

Parfumul a fost lansat în anul 1993.

Compoziție

Cap

lavandă, nerol, rozmarin, citrice

inimă

salvie, iasomie, galbanum, nucsoara

Fundație

chihlimbar, lemn de santal, vetiver, mușchi, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde