Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antaeus - EDT

Brand: Chanel
Chanel Antaeus este picant și pasionat parfum coardă plin de energie. Aceasta este esența masculinității. Este elegant parfum, atrăgător pentru bărbați cărora le place de calitate la cel mai mic… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Chanel Antaeus este picant și pasionat parfum coardă plin de energie. Aceasta este esența masculinității. Este elegant parfum, atrăgător pentru bărbați cărora le place de calitate la cel mai mic detaliu, pentru care luxul si eleganta parte a stilului de viață.

 

Parfum Acesta a fost lansat pentru prima dată în 1981.

Compoziție

Cap

lamaie, coriandru, de trestie de zahăr

inimă

cimbru, trandafir, iasomie

Fundație

patchouli, coaja de stejar, Cistus

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde