Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Her Secret Game - EDT

Jocul ei secretă de la Antonio Banderas e parfum este conceput pentru femeile misterioase, elegant si jucaus. Este placut dulce cu un flacon roz florale decente și cheie. În primul rând… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Jocul ei secretă de la Antonio Banderas e parfum este conceput pentru femeile misterioase, elegant si jucaus. Este placut dulce cu un flacon roz florale decente și cheie. În primul rând vă simțiți o mulțime de note dulci de mandarine, ananas, zmeură, căpșuni și bergamotă. Poduri în notele florale de gardenie, tuberoza, iasomie si frunze verzi. Mosc ta ancora secretă, lemn de santal si patchouli.

 

Este un parfum 2015.

Compoziție

Cap

mandarină, bergamot, căpșuni, zmeură, ananas

inimă

gardenie, tuberoza,iasomie, frunze verzi

Fundație

mosc, santal, pachuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde