Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Azure Woman - EDT

Brand: Nike
Nike Femeia Azure este un parfum proaspat format de tonuri de fructe pentru femei. Mix interesant este amestecat cu buchet floral în centrul expunerea de bază parfum senzual si cald. Nike… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Nike Femeia Azure este un parfum proaspat format de tonuri de fructe pentru femei. Mix interesant este amestecat cu buchet floral în centrul expunerea de bază parfum senzual si cald. Nike Femeia Azure parfum exprimă feminitatea, seductia si provine dintr-o linie de succes de culori.

Produsul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

cireșe, prune, mandarine, pere

inimă

floare de portocal, gardenie, bujor

Fundație

Mosc, nuci, lemn de santal, vanilie