Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Infinite Intense - EDP TESTER

Brand: Bentley
Endlessly intense, durabile și puternice, acestea sunt cuvintele care descriu parfumul Infinit Intentic Bentley . Parfum oriental lemnos pentru bărbați puternici și de bază. În primul rând, veți… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Endlessly intense, durabile și puternice, acestea sunt cuvintele care descriu parfumul Infinit Intentic Bentley . Parfum oriental lemnos pentru bărbați puternici și de bază. În primul rând, veți încânta ardeiul negru, lavanda, violet și geranium, care sunt transferate la mirodenii, nucșoară, rășină, benzină Siam, chihlimbar. Aproape de patchouli, vetiver haitian, mosc si cedru.

Sticla este fabricata din sticla grele de inalta calitate, care este turnata in figura omului cu umeri largi.

Infinit Infinit a fost lansat în 2015. Nathalie Lorson este mirosul de parfum.

Compoziție

Cap

piper negru, lavanda, violet, muscata

inimă

condiment, nucșoară, elemi pryskyřie, benzoina Siamului, chihlimbar

Fundație

patchouli, vetiver haitiană, mosc, cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde