Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Opium Nuit Blanche - EDP

Negru Opiul parfum Nuit Blanche de la Yves Saint Laurent este un oriental-lemnos, este proiectat pentru toate fetele și femeile care iubesc viața de noapte și de divertisment. Răsfățați-vă în această… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Negru Opiul parfum Nuit Blanche de la Yves Saint Laurent este un oriental-lemnos, este proiectat pentru toate fetele și femeile care iubesc viața de noapte și de divertisment. Răsfățați-vă în această combinație caldă de cele mai bune ingrediente!

Compoziție

Cap

Orez, piper Bourbon

inimă

cafea, floare de portocal

Fundație

vanilie, lemn de santal, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză