Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bleu De Chanel - krém na holení

Brand: Chanel
Încercați orientale-parfum lemnos Bleu De Chanel, care este destinat nu numai poate puternic și încrezător. Simțiți-vă liber pentru a Impress compoziții elegante ale căror bază se află pe tămâie,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Încercați orientale-parfum lemnos Bleu De Chanel, care este destinat nu numai poate puternic și încrezător. Simțiți-vă liber pentru a Impress compoziții elegante ale căror bază se află pe tămâie, cedru și piper roz. Acest parfum masculin este proiectat pentru tine.

Parfum a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

nucșoară, ghimbir, lemn de santal

inimă

patchouli, menta, iasomie, lamaie, grapefruit, vetiver

Fundație

Tămâie cedru, piper roz

zile
:
ore
:
minute
:
secunde