Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Body - EDT

Brand: Burberry
Burberry lansează Body Fragrance în Eau de Toilette. Acest parfum este senzual și frumos din punct de vedere casual, este catifelat, elegant, cald și senzual - este adaptat pentru o femeie. Fața… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Burberry lansează Body Fragrance în Eau de Toilette. Acest parfum este senzual și frumos din punct de vedere casual, este catifelat, elegant, cald și senzual - este adaptat pentru o femeie. Fața liniei Body este Rosie Huntington-Whiteley, parfumul acestui parfum este Michel Almairac.

Parfumul a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

mere, piersici, pelin

inimă

ceai, trandafir, lemn de santal

Fundație

lemn cașmir, ambra, mosc, vanilie