Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bonbon - EDP

Brand: Viktor & Rolf
ParfumBonbon evocă mirosul de dulciuri, momente de relaxare și distracție. Parfumul este conceput pentru toate femeile care doresc să îndulci timpul săptămânii. Pentru femeile care doresc să… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

ParfumBonbon evocă mirosul de dulciuri, momente de relaxare și distracție. Parfumul este conceput pentru toate femeile care doresc să îndulci timpul săptămânii. Pentru femeile care doresc să îndulcească viața de zi cu zi și doresc să experimenteze ceva nou.

Compoziție

Cap

piersici, portocale, mandarine

inimă

caramel, iasomie, floare de portocal

Fundație

lemn de guaiac, lemn de cedru, lemn de santal, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde