Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss The Scent For Her - deodorant spray

Brand: Hugo Boss
Parfumul Boss pentru marca ei de Hugo Boss este un parfum feminin, floral-fructat. Acesta se deschide cu note de piersici și frezie, apoi se dezvolta treptat Osmanthus parfum și boabe de cacao… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Boss pentru marca ei de Hugo Boss este un parfum feminin, floral-fructat. Acesta se deschide cu note de piersici și frezie, apoi se dezvolta treptat Osmanthus parfum și boabe de cacao prăjite în cele din urmă imersive. parfum cu care se confruntă este modelul Anna Ewers.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap
piersic, freziile
inimă
osmanthus
Fundație

cacao