Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bottega Veneta Pour Homme - EDT

Marca Bottega Veneta prezintă pentru prima dată pentru barbati parfum Bottega Veneta Pour Homme. Parfumul este un lemnos, fougerový construite pe ideile unui om rătăcitor la nord, care vor să se… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Marca Bottega Veneta prezintă pentru prima dată pentru barbati parfum Bottega Veneta Pour Homme. Parfumul este un lemnos, fougerový construite pe ideile unui om rătăcitor la nord, care vor să se odihnească de viața orașului rapid și doresc să-și petreacă zile la un hotel de munte, aer curat, rece provenind din pădure.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

ienupăr, pin siberian, bergamot

inimă

salvie, brad canadian, ardei iute

Fundație

labdanum, piele, patchouli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde