Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mercedes-Benz Intense - EDT

Brand: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz este de citrice, parfum picant intense pentru barbati. Parfumul este mai puternic decât versiunea anterioară a Mercedes-Benz pentru barbati. Ambră proaspăt îmbogățit cu cedru pe pielea… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Mercedes-Benz este de citrice, parfum picant intense pentru barbati. Parfumul este mai puternic decât versiunea anterioară a Mercedes-Benz pentru barbati. Ambră proaspăt îmbogățit cu cedru pe pielea ta creează o semnătură unică și senzual. În introducerea de a promova citrice parfum stivuite pe frunze violete verde. În centrul apare piper intens, galbanum, violet și nucșoară. La sfârșitul veti simti mirosul de lemn de cedru, vetiver, patchouli si ambra.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, mandarina, frunze de violet

inimă

piper, galbanum, violet, nucsoara

Fundație

lemn de cedru, vetiver, patchouli, chihlimbar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde