Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mercedes-Benz Man - EDT

Brand: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Man este conceput pentru barbati charismatici carora le place parfum lemnos aromat. Parfumier Olivier Cresp încorporează aceste arome de fructe de pere si note florale de muscata.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mercedes-Benz Man este conceput pentru barbati charismatici carora le place parfum lemnos aromat. Parfumier Olivier Cresp încorporează aceste arome de fructe de pere si note florale de muscata. Alaturi de lemn de trandafir si cedru creează o combinație irezistibilă de mirosuri pe care nici un om real nu poate rezista.

 

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

pere, Ambrette

inimă

muscata, cedru

Fundație

lichen, lemn de trandafir

zile
:
ore
:
minute
:
secunde