Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mercedes-Benz Club - EDT

Brand: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Club este un parfum aromatic pentru bărbați din 2013. Aroma este plin de citrice proaspete, amestecate cu note acvatice, condimente și patchouli, creează parfum bărbați moderni. Woody… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mercedes-Benz Club este un parfum aromatic pentru bărbați din 2013. Aroma este plin de citrice proaspete, amestecate cu note acvatice, condimente și patchouli, creează parfum bărbați moderni. Woody observă și se adaugă la un miros ambroxane Mercedes-Benz Club intensitate. Mercedes-Benz Club este un simbol al omului carismatic.

Compoziție

Cap

citrice, rubarbă

inimă

Tonuri de apa, cardamom, ienupăr, mirodenii

Fundație

paciuli, boabe de tonka, tonuri lemnoase, ambroxane

zile
:
ore
:
minute
:
secunde