Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia - EDP

Brand: Bvlgari
Bvlgari Omnia simbolizează combinația perfectă de locuri, vârste și culturi. Un amestec surprinzător de arome neașteptate maiestrie la mirosul personifikující mixt feminitate… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bvlgari Omnia simbolizează combinația perfectă de locuri, vârste și culturi. Un amestec surprinzător de arome neașteptate maiestrie la mirosul personifikující mixt feminitate absolută. condimente orientale - șofran, ghimbir, cardamom si piper negru îndeplinesc Omnia magie și mister, în timp ce soarele mandarina dă prospețime. Rare ceai Masala, conținute în inima parfumului, ei amprenta sigiliul Orient. Ciocolata alba si lemn indian aduce un dram de plăceri neașteptate.

Omnia parfum flacoanelor este un exemplu extraordinar de design modern, care simbolizează stilul brandului Bvlgari . Două cercuri intersectate, ca un simbol al infinitului, exprimă nenumărate țară benzi și suflet, care se întrepătrund necontenit traiectorii diferite, și în cele din urmă întâlni într-un punct ideală și perfectă: epicentrul lumii - fuziune din trecut, prezent și viitor, simbolizând diferite de cultură, limbă, arome si parfumuri.

Compoziție

Cap

mandarină, șofran, ghimbir, nucșoară, piper negru

inimă

ceai Masala (cuișoare, scorțișoară, nucșoară, lapte de migdale indian), floare de lotus

Fundație

ciocolata alba, lemn indian

Parametrii

Origine
Italiană