Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CH L`Eau (2017) - EDT

CH L´Eau (2017) este un parfum oriental-floral pentru femei cu o compozitie bogată. Capul este format din lămâie, portocale roșii, ulei de neroli, piper roșu și mirodenii de cardamom. In inimă se… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

CH L´Eau (2017) este un parfum oriental-floral pentru femei cu o compozitie bogată. Capul este format din lămâie, portocale roșii, ulei de neroli, piper roșu și mirodenii de cardamom. In inimă se combină flori de portocal și lamaie, împreună cu ghimbir, trandafir, ceai și maté. Compoziția este închisă de vetiver, cedru, patchouli, mosc și cașmir.

Compoziție

Cap

lămâie, portocal roșu, neroli tunisian, ardei roșu, cardamom

inimă

mate, floare de portocal, lămâie, ghimbir, trandafir, ceai

Fundație

vetiver, cedru alsatian, patchouli, cașmir, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde