Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CH L`Eau (2017) - EDT

Brand: Carolina Herrera Cod: pCR100
Variante produs (1):

Descriere

CH L´Eau (2017) este un parfum oriental-floral pentru femei cu o compozitie bogată. Capul este format din lămâie, portocale roșii, ulei de neroli, piper roșu și mirodenii de cardamom. In inimă se combină flori de portocal și lamaie, împreună cu ghimbir, trandafir, ceai și maté. Compoziția este închisă de vetiver, cedru, patchouli, mosc și cașmir.

Compoziție

Cap

lămâie, portocal roșu, neroli tunisian, ardei roșu, cardamom

inimă

mate, floare de portocal, lămâie, ghimbir, trandafir, ceai

Fundație

vetiver, cedru alsatian, patchouli, cașmir, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Carolina Herrera

New York Manhattan este locul unde trăiește și lucrează designer de moda american Carolina Herrera. A creat o colectie de succes de parfum Carolina Herrera 212. Nu a fost întâmplător că, pentru noua sa parfum folosite numără în prezent 212, pentru că este un cod de telefon tocmai acest domeniu din New York. Acest fapt este suficient pentru a ilustra originalitatea și stârnește curiozitatea.

Încercați unele dintre arome, cum ar fi oriental dulce Carolina Herrera 212 Sexy, vanilie oriental Carolina Herrera 212 VIP, fructat floral Carolina Herrera 212 de vară sau oriental dulce Carolina Herrera 212 Gollum și mai. În schimb, un număr de Carolina Herrera CH emana efervescență absolută, mișcare, energie și imprudență, care este responsabil pentru o combinație de bergamota, pepene galben suculent și trandafir bulgăresc. Mirosul de scortisoara creează o bază lemnoasă. Pentru un om este perfect parfum floral dinamic Carolina Herrera 212 Men și masculin Carolina Herrera Chic For Men.

Carolina Herrera
zile
:
ore
:
minute
:
secunde