Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CH - EDT

Un miros care aminteste de cei fara tineret si de grija. Decideți ce doriți, dar trageți-l până la capăt! Acesta nu este un parfum pentru o femeie liberă, ci pentru o fată sau o femeie în mișcare… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Un miros care aminteste de cei fara tineret si de grija. Decideți ce doriți, dar trageți-l până la capăt! Acesta nu este un parfum pentru o femeie liberă, ci pentru o fată sau o femeie în mișcare care știe ce dorește - cine sunteți atunci? Acest parfum proaspăt, oriental floral de CH, ia un amestec de bergamot, portocale, grapefruit și pepene galben în capul parfumului. În inimă veți simți trandafirul bulgar și iasomia. Parfumul creează o scorțișoară și o bază din lemn.

Compoziție

Cap

Orange, pepene galben, bergamot

inimă

iasomie, trandafiri, trufe

Fundație

scorțișoară, semne de lemn

zile
:
ore
:
minute
:
secunde