Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Monsieur - EDT

Brand: Chanel
Acest parfum Chanel Pour Monsieur este proaspăt și viguros. Aroma se deschide cu lămâie proaspătă, iarbă de lămâie, citrice, bujor și nerolom. Coriandrul, ghimbirul, busuiocul și cardamonul pot fi… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Acest parfum Chanel Pour Monsieur este proaspăt și viguros. Aroma se deschide cu lămâie proaspătă, iarbă de lămâie, citrice, bujor și nerolom. Coriandrul, ghimbirul, busuiocul și cardamonul pot fi găsiti în inimă. Cedrul cu vetiver și lichen în baza parfumului creează o combinație interesantă dintre aceste parfumuri.

Parfumul a fost lansat în anul 1955.

Compoziție

Cap

lamaie, bujor, nerol, iarba de lamaie, citrice

inimă

coriandru, ghimbir, busuioc, cardamom

Fundație

cedru, vetiver, mușchi

zile
:
ore
:
minute
:
secunde