Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Touch - deodorant 

Brand: David Beckham
Mark David Beckham este un parfum fructat-lemnoase Touch Classic, care este destinat pentru toți oamenii conștienți. Încercați clasice de design modern. Tonuri de mere, pere, lavanda si lemn de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mark David Beckham este un parfum fructat-lemnoase Touch Classic, care este destinat pentru toți oamenii conștienți. Încercați clasice de design modern. Tonuri de mere, pere, lavanda si lemn de santal, fără îndoială, nu numai ca va tine, ci și împrejurimile.

 

Acesta a fost lansat în 2018.

Compoziție

Cap

mere, pere

inimă

Lavandă p>

Fundație

Lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde